Izdelki za naknadno nego Cocochoco in njihov pomen

Nov 02, 2021

Vjekoslav Knežević

Izdelki za naknadno nego Cocochoco in njihov pomen

Obstaja veliko vprašanj o izdelkih za nego las brez sulfatov. Kakšni so kvalitetni? Katerega uporabiti? Kateri so najboljši za moj tip las? Odgovor je preprost: Cocochoco! Z našimi šamponiregeneratormaskeserum in pustite na zdravljenju vaši lasje bodo negovana, mehka in sijoča , ne glede na to, ali ste opravili tretma Cocochoco Professional. Gotovo so edina priporočena nega po zdravljenju s Cocochoco keratin oz botox , ker so zasnovani tako, da zagotavljajo tudi predvideno trajanje zdravljenja dati najboljše možne rezultate Zdravljenje s cocochoco. Naši izdelki ne vsebujejo natrijevega lavril sulfata (SLS) in njihove uporabe, učinki tretmaja trajajo več mesecev (štiri do šest mesecev za keratinsko ravnanje in tri do pet mesecev za globinsko nego z botoksom).

Cocochoco naknadna oskrba izdelki

Naši izdelki so zelo koncentrirani in zato trajajo dlje v primerjavi s klasičnimi šamponi in balzami: v povprečju ena steklenička šampona Cocochoco zdrži toliko kot tri stekleničke klasičnega šampona . Vendar je pomembno upoštevati, da čeprav šamponi brez sulfatov proizvajajo manj pene, to ne pomeni, da je treba uporabiti večje količine. S Cocochoco je manj več.

Primerjava šamponov Cocochoco in klasičnih šamponov

Cocochoco

Klasični šamponi

30% vode

80% vode

70 % izdelka

20% izdelka

5 ml po pranju

20 ml po pranju

100 pranj

25 pranj

Ena steklenička šampona in balzama C ocochoco zdrži štiri do pet mesecev, klasični šamponi in balzami pa v povprečju mesec in pol.

Šamponi brez sulfatov drugih blagovnih znamk niso bili testirani na laseh obdelanih s Cocochoco keratinom ali botoksom in ne moremo biti prepričani, da ne bo hitro razveljavil učinkov tretmaja. Pogosto vsebujejo druge sestavine kot nadomestek za natrijev lavril sulfat (SLS), ki proizvajajo peno in čiste lase, vendar so lahko škodljive za Cocochoco Professional tretmaje, ker hitro sperejo zaščitno plast keratina ali botoxa z las. Po dveh ali treh tednih umivanja z drugimi šamponi učinki nege na laseh ne bodo več vidni. Vrhunski tretma, kot sta Cocochoco keratinsko ravnanje ali tretma z botoxom, zahteva in vrhunska nega in vaši lasje si to zaslužijo. naše šamponi regeneratorjimaske in serum so odlična izbira, če želite svojim lasem dati najboljše, ne glede na zdravljenje.

Nasveti za frizerje

Ponujamo posebne popuste za salone in pri nas lahko kupite izdelke na salonske cene . Ponujamo tudi različne kombinacije z brezplačnimi izdelki za večja naročila, kar je odlična možnost, ne glede na to, ali želite naročiti izdelke za uporabo v lastnem salonu ali za prodajo svojim strankam.

Stranke se najpogosteje zmotijo, ko kupujejo šampone, ki vsebujejo sulfate ali celo brezsulfatne šampone, ki niso iz linije Cocochoco. Frizerji morajo svoje stranke poučiti in priporočati najboljšo nego , da bo zdravljenje, ki ste ga opravili, dalo najboljši možni rezultat. Najučinkovitejša nega po zdravljenju je zagotovo linija izdelkov Cocochoco . Z njimi učinki tretmaja trajajo dlje, lasje stranke pa ostanejo negovani in zdravi. Vaše stranke običajno niso frizerji in pogosto ne razumejo razlike med izdelki brez sulfata, natrijevim lavril sulfatom (SLS) in natrijevim lavril sulfatom (SLES) in na vas je, da jih napotite in razložite, zakaj je Cocochoco naknadna nega najboljša izbira .za njih. Seveda, če stranke ne upoštevajo navodil, rezultat ni zagotovljen.