Izobraževanje Master Cocochoco Professional

Predstavljamo vam novi Cocochoco Professional Master Training Program, ki se začne na Irskem, prvo tovrstno izobraževanje na svetu pa bo 29. januarja v našem novem salonu in centru za usposabljanje v Zagrebu. Gost bo Irish Master Educator z desetletnimi izkušnjami v sodelovanju z blagovno znamko Cocochoco Professional Ewelina Paw-O'Shea, ki bo izpeljal prvi Master Training. Master Training Academy bo vzgajala bodoče Cocochoco pedagoge. Vabljeni vsi, ki želite nadaljevati ali razširiti svojo poklicno pot kot vzgojiteljica. Mojstrski program usposabljanja je bil zasnovan v dogovoru in odobren s strani proizvajalca blagovne znamke Cocochoco Professional, GR Global Cosmetics LTD iz Izraela. V imenu blagovne znamke Cocochoco bomo certificirali vzgojitelje.

Komu je ta program namenjen?

Če ste frizer s certifikatom Cocochoco in se vam zdi zanimiva ideja, da postanete izobraževalec blagovnih znamk, se lahko prijavite na naš program Master Training in postanete uradni Cocochoco izobraževalec, tako da lahko izobražujete druge frizerje in pridobite certifikat Cocochoco Professional.

POMEMBNO

Lastnik blagovne znamke Cocochoco Professional meni, da je naziv Trainer / Educator zelo ekskluziven. Število vzgojiteljev bo bistveno omejeno. V prihodnje bodo le vzgojitelji, ki bodo zaključili program Master Training, priznani in licencirani za izvajanje izobraževanj ter certificirani s strani blagovne znamke Cocochoco Professional. To je enodnevno izobraževanje. Naziv bo "Certified Educator Cocochoco Professional"

MERILA ZA MOJSTRSKO USPOSABLJANJE KANDIDATOV

Vsakdo, ki želi postati trener / vzgojitelj Cocochoco, mora izpolnjevati naslednja merila za sodelovanje v magistrskem programu:

  1. Bodite kvalificirani frizer 3 leta
  2. Imeti izkušnje pri delu z blagovno znamko Cocochoco Professional, s keratinskimi tretmaji
  3. Delajte z vsemi izdelki Cocochoco Professional, vključno z nego po zdravljenju
  4. Bodite aktivni na družbenih omrežjih (Instagram, Facebook)
  5. Bodite komunikativni
  6. Bodite potrpežljivi, prilagodljivi, usmerjeni v mentorstvo
  7. Zagotoviti bodočo podporo frizerjem, ki jih je izobraževal

Če bi radi postali Cocochoco Educator, izpolnjujete zgornje kriterije, nam svoje prijave pošljite na e-mail: info@cocochoco.hr ali nas kontaktirajte preko družbenih omrežij ter po telefonu +385 99 52 55 335.

Ali izpolnjujete kriterije?

Ne čakajte, prijavite se zdaj.

Upoštevajte, da vsi, ki izpolnjujejo merila, ne bodo samodejno vključeni v program Master Training. Vse aplikacije bodo šle skozi postopek preverjanja.

Prednosti

Razširili boste svoje znanje in kot certificiran frizer/salon postali še bolj prepoznavni v svoji regiji in širše. Skupaj bomo organizirali izobraževanja, da boste lahko izobrazili enega ali več salonov in certificirali z uradnim certifikatom, kar bo prineslo dodatne možnosti za zaslužek. Veselimo se sodelovanja z vami.

Cena certifikata "Certified Educator Cocochoco Professional" je 500 evrov.