O keratinu

Če so vaši lasje zelo gosti, kodrasti, suhi, poškodovani in porozni, jih je težko oblikovati in jih morate vsak dan sušiti s sušilnikom in likati, da jih vsaj malo ukrotite, vsekakor preizkusite Cocochoco keratinski tretma.

Kaj je Cocochoco brazilski keratinski tretma?

Cocochoco brazilski keratinski tretma je inovativen postopek nege las, ki je popolnoma naraven in ne vsebuje formaldehida, sulfatov ali parabenov. Temeljito obnovi in zravna lase, ne da bi spremenil njihovo strukturo. Keratinski tretma zagotavlja zdrave, ravne, mehke in sijoče lase do šest mesecev. Brazilski keratinski tretma je primeren za vsak tip las. Prednosti Cocochoco keratina so, da obnovi suhe in poškodovane lase, daje neverjeten sijaj, razplete lase, zagotavlja zaščito pred toploto sušilnika, likalnika ali kodralnika, ščiti barvo las, preprečuje razcepljene konice, omogoča lažje česanje in oblikovanje las, prihrani čas, ki bi ga sicer porabili za ravnanje, zravna lase, ne da bi spremenil njihovo strukturo, ter poskrbi, da so žametni in gladki na otip.

Lasje postanejo močnejši, površina pa se zapre in postane zaščitena pred UV-žarki, vetrom, zmrzaljo, morjem in klorirano vodo. Cocochoco brazilski keratin je primeren za mehke, poškodovane, kodraste, puste, težke, neukrotljive in grobe lase. Zaradi svojih lastnosti je primeren tudi za kemično obdelane ali barvane lase.

Ponujamo tri vrste keratina: COCOCHOCO ORIGINAL, PURE, GOLD. Vsak je namenjen določeni strukturi las in nudi različne učinke. Primerjavo najdete na povezavi »Kako izbrati keratinski tretma«.

Cocochoco keratinski tretma je že leta razširjen in priljubljen v vseh državah sveta in salonih na vseh celinah. Cocochoco keratin je zelo kakovosten keratin, pridobljen iz najboljših sestavin, ki daje fantastične rezultate in neverjetne učinke za vse tipe las, ne glede na to, kako kemično obdelani, poškodovani, suhi ali porozni so.

Kako deluje Cocochoco keratin?

Cocochoco uporablja kombinacijo keratina za obnovitev poškodovanih las, ki nadomesti naravni keratin, izgubljen med kemično obdelavo, zaradi zunanjih vplivov zraka in vode, izdelkov za lase, likanja ali sušenja. Ta inovativni tretma proizvede nanomolekule keratina, ki se spremenijo v mikro granule in se nato razčešejo v lase. Ko nanesemo tretma, ga ujamemo v lase z ravnalnikom za lase pri temperaturi 220 °C. Vlaga se ujame v povrhnjici, lasje pa postanejo gladki.

Po tretmaju so lasje sijoči in ravni, rezultat pa je viden takoj. Tretma se lahko uporablja na nebarvanih in kemično obdelanih laseh, za daljši rezultat in najboljši učinek pa je po negi priporočljiva uporaba Cocochoco izdelkov za nego las (šampon bez sulfatov, balzam, maska, serum, kreme). Vsi Cocochoco Professional izdelki za nego las po tretmaju vsebujejo skrbno izbrane sestavine in so zasnovani tako, da optimizirajo učinek tretma in zagotovijo kar najlepši videz las.

Cocochoco brazilski keratinski tretma dobesedno vrača življenje vašim lasem ter je preprosto najhitrejši, tehnično najnaprednejši in najučinkovitejši postopek za obnovo las na svetu. Ta tehnologija je uspešna na vseh tipih las, največji rezultati pa so bili doseženi na izjemno poškodovanih laseh.

Kje lahko opravim Cocochoco keratinski tretma?

Cocochoco keratinski tretma lahko opravite v katerem koli Cocochoco certificiranem salonu. Vsi naši certificirani saloni so opravili uradno Cocochoco izobraževanje in uspešno usvojili vse korake tretmaja.

Seznam certificiranih salonov, v katerih lahko opravite keratinsko ravnanje las, najdete tukaj.