Kako dolgo traja Cocochoco keratinski tretma?

Stranke, ki se naročajo na Cocochoco tretma, pogosto zanima, kako dolgo traja postopek.

Samo trajanje tretmaja je odvisno od več dejavnikov:

- dolžine las

- gostote las

- stanja las

Krajši in tanjši lasje seveda vzamejo manj časa, vendar pa keratinski tretma v povprečju traja približno tri ure.

Pred tretmajem je treba lase temeljito umiti s Clarifying šamponom, da se povrhnjica odpre in tretma uspe. Nato mora keratin določen čas ostati v laseh, te pa je treba na koncu še posušiti in zlikati. Zato tretma nikoli ne bo trajal le uro ali uro in pol.

Če želite strokovno opravljen tretma, ga opravite v certificiranem salonu Cocochoco. Naši saloni se nahajajo po vsej Hrvaški. Tudi v vaši bližini je zagotovo vsaj en salon, certificiran za Cocochoco tretmaje. Certificirani frizerji so usvojili vse korake tretmaja in vedo, kako izbrati najboljšo vrsto keratina glede na tip las. Prav tako so certificirani frizerji strokovnjaki za pravilen nanos keratina in likanje, zato boste iz salona odšli z najboljšimi možnimi rezultati.

Da bi se keratinski tretma čim dlje obdržal v laseh, priporočamo uporabo Cocochoco izdelkov za nego las, ki so zasnovani za doseganje najboljših rezultatov Cocochoco tretmaja in podaljšanje njegovega učinka. Z njihovo pravilno uporabo boste v lepih in sijočih laseh uživali do kar šest mesecev!