Primerjava natrijevega lavril sulfata (SLS) in natrijevega lavril sulfata (SLES)

Pogosto prejemamo poizvedbe, zakaj običajni šamponi in balzami niso primerni za vzdrževanje Cocochoco tretmaja. Razlog za to je, da večina izdelkov za lase vsebuje natrijev lavril sulfat (SLS), ki iz las izpere keratin in botoks . Poleg tega SLS draži lasišče in poškoduje lase zaradi dolgotrajne uporabe . Vsi Cocochoco šamponi, balzami in maske so razviti tako, da hkrati očistijo in navlažijo vaše lase, brez neželenega draženja, zaradi česar so primerni za uporabo na vseh tipih las, ne glede na nego.

Pojasnili bomo razliko med natrijevim lavril sulfatom in natrijevim lavril sulfatom, da boste vedeli, zakaj v izdelkih Cocochoco nikoli ne boste našli natrijevega lavril sulfata.

Natrijev lavril sulfat (SLS)

Natrijev lavril sulfat se nahaja v številnih kozmetičnih izdelkih, ki jih uporabljamo vsak dan. Zelo učinkovito odstrani mastne ostanke in ustvari peno, ki očisti lase, zato je pogosta sestavina šamponov. Mila za roke, čistila za obraz, kreme za britje in celo zobna pasta ustvarjajo peno zaradi natrijevega lavril sulfata. Toda prav zaradi takšne učinkovitosti po zdravljenju s Cocochoco uporaba izdelkov, ki ga vsebujejo, ni priporočljiva . S cocochoco keratinskim ravnanjem in tretmaji z botoksom se na vaše lase nanese plast izdelka, ki se nato s pomočjo visoke temperature »zapre« v lase, pravzaprav pa je zunanji del las namerno prevlečen s plastjo izdelek, ki spere natrijev lavril sulfat.

Po zdravljenju s Cocochoco odsvetujemo uporabo izdelkov, ki vsebujejo natrijev lavril sulfat, saj bodo znatno ublažili učinke zdravljenja . Zato izdelki za nego po zdravljenju Cocochoco ne vsebujejo natrijevega lavril sulfata. Ugotovljena je bila povezava med šamponi, ki ga vsebujejo, in poškodovanimi lasmi ter izpadanjem las. To je zato, ker natrijev lavril sulfat pogosto ostane v lasnih mešičkih še dolgo po pranju, zaradi česar lasje zaradi dolgotrajne uporabe oslabijo. Tudi natrijev lavril sulfat draži kožo , če mu je koža dalj časa izpostavljena.

Natrijev lauret sulfat (SLES)

Nekateri naši izdelki vsebujejo natrijev lauret sulfat (SLES). Čeprav so si po imenu podobni, sta to bistveno različni sestavini. Natrijev lavril sulfat nastane z etoksilacijo natrijevega lavril sulfata, med katerim se doda etilen oksid za spremembo sestave. To pomeni, da je natrijev lauret sulfat (SLES) varen za uporabo v izdelkih za nego las , vključno z izdelki Cocochoco, ker je blažji za kožo in lase v primerjavi z natrijevim lavril sulfatom (SLS). Natrijev lauret sulfat ne bo dražil kože, ne bo izpiral nege ali izsušil las. Izdelki za nego las, ki vsebujejo natrijev lavril sulfat, so enako učinkoviti pri ustvarjanju pene in čiščenju las, vendar ne bodo negativno vplivali na učinke zdravljenja s Cocochoco kot tisti, ki vsebujejo natrijev lavril sulfat.

S kombinacijo natrijevega lauret sulfata, naravnih izvlečkov in drugih koži prijaznih sestavin smo razvili različne linije izdelkov za nego las Cocochoco , da vam in vašim lasem zagotovimo vrhunsko nego. Od šamponov in balzamov do mask in serumov ponujamo široko paleto izdelkov, ki pomagajo vašim lasem ohraniti sijaj in mehkobo. Ne glede na to, ali izvajate nego, ki jo želite vzdrževati, ali si samo želite privoščiti najboljšo možno nego, je Cocochoco naknadna nega prava izbira za zdrave in negovane lase.